Vill stämma sexträff på hotell med man

Vill stämma sexträff på hotell med man

Fy bubblan för att jobba helg!!! sitter nu på rasten och skriver denna kontaktannons från min iphone mobil. så kåt men jag kan verkligen inte smita iväg från jobbet just nu eftersom då blir chefen sur så att säga… :) har 20 minuter kvar av rasten, så nu måste jag fatta mig rätt snabbt och går rakt på sak.

tänkte höra om det finns någon man här som har lust att ses på hotell till veckan? inte helger, utan vardag. tänkte att vi två bokar ett rum tillsammans, dricker lite gott vin, och myser på med varandra.

vi kan dela på priset för rummet om du nu inte skulle kunna vara så snäll och stå för det, min ekonomi är rätt så krasslig just nu om man säger så.

sedan så har jag lite planer för oss två när vi väl ligger under täcket i hotellrummet tillsammans. åhh, önskar att jag hade din kuk i min mun just nu. tänk så skönt det hade vart att ha samlag just nu.

nu måste jag verkligen kila, har tagit fem minuter extra rast för att skriva detta.

kikar mailen när jag anländer hem! puss o kram.

Denna MILF annons är placerad i:

 • kåta kvinnor egna bilder
 • svenska mogna kvinnor
 • Mobilnr till kåta kvinnor
 • nakna svenskor
 • kontaktannonser milf
 • stora nakna kvinnor
 • svenska nakna kvinnor
 • mogna pattar
 • nakna stora kvinnor
 • naken svensk milf
 • Heta mammor
 • rakad o kåt
 • mammor behöver kuk
 • sm tuttar
 • lättklädda damerKontakta fler nakna kåta mammor på SNUSKLEKAR.COM,
knulla en MILF i fittan i kväll. Bli en älskare till en ensam mamma och börja ditt snuskiga sexäventyr nu!