Bisexuell kvinna vill pröva på lesbiskt sex

Så himla trött på män! Nu vill jag hitta en kvinna som är lika nyfiken på att pröva på lesbiskt som jag är. Är 43 år och jag har aldrig fått slicka en fitta i hela mitt liv, även fast jag har fantiserat om hur det skulle kunna vara att få göra det. Det verkar väldigt mysigt, och jag som är så himla trött på kuk tycker det är skönt med lite omväxling för en gångs skull.

Bisexuell kvinna vill pröva på lesbiskt sex

Eftersom det kommer bli väldigt nervöst för oss båda att gå vidare med vårt lesbiska sexförhållande så kan vi inleda det hela med att gå på bio tillsammans exempelvis? Är helt öppen för förslag, bara du är bekväm med det hela.

Jag sansar min fitta en gång per vecka, duschar varje dag, och håller mig alltid fräsch. Förväntar mig att få komma i kontakt med en kvinna som likt mig värderar hälsa och utseende högt.

Kram

/Bisexuell kvinna som är nyfiken på att prova på lesbiskt sex

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

2 kommentarer

  • Hej ,jag är en lesbisk tjej/kvinna på 48-år, har varit singel länge och längtar efter en tjej. Är på vanliga kontakannonser och det verkar omölligt och hitta någon,trött på osäkra tjejer som inte vet vad de vill.
    Jag har profil på milfsverige och heter där Lesbisk72

  • Hej,jag är intresserad av dig,finns på kik Reebok72

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *