Är du en mogen man som kan behandla en kvinna med respekt?

Finns det någon lång, mogen, trevlig, omtänksam och lyhörd man som vet hur man behandlar en kvinna med respekt. Vill hitta en ny man som vill utveckla ett något mer långvarigt sexförhållande.

Är du en mogen man som kan behandla en kvinna med respekt?

Alltså INTE bara lite sex då och då, jag kräver mycket mer än så. Ett krav är att ni läser min profil samt dagboks inlägget ” steg för steg”. Män i åldrar 26 till 46 år kan svara till mig. De jag inte svarar tillbaks är jag inte intresserad av. Meddelanden som ”hej hej” eller ”ska vi knulla” ” gillar du stor svart kuk” kommer INTE att få något svar från mig.

Kräver att du är helt seriös och har ett vuxet beteende och ska kunna ta ett nej utan att bli arg och absolut inte tjata om något, säger jag nej så betyder det nej!!

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *