Är en fyllig kvinna som behöver en riktig MAN i sängen

Är en fyllig kvinna som behöver en riktig MAN i sängen

Hej! Jag är en fyllig och vacker kvinna på 39 år som kommer ifrån Jönköpingstrakten, men som ska ofta åker upp till Sthlm under helger. Jag befinner mig mitt i en skilsmässa och känner att jag skulle behöva bli ordentligt omhändertagen av en riktig, kåt man.

Bli lite bortskämd, vill gärna ha en härlig massage, och ha riktigt skönt sex med en härlig man. Jag tycker om när mannen är den som tar befälet men som är väldigt mån om min njutning också. Låter detta spännande så hör av dig med ett svar till mig!

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

3 kommentarer

  • Jag är 33 år gammal BBC med en vältränad kropp, samt en go kuk som du kommer gillar. snyggt och diskret, jag gillar inte drama Jag vill bara att vi ska ha kul i en hälsosam miljö. KIK-Roly184

  • Sugen kille från Jönköping som mer än gärna ger dig det du söker, lägg till enkille12345 på kik om det låter intressant, hoppas vi hörs

  • Är en yngre kille från Jönköping som gärna hade tagit väl hand om dig, skriv till mig på kik om det låter intressant så får du veta mer. Där heter jag enkille12345

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.