Bröstknulla mig och spruta din sperma över min mage

Min fitta hungrar efter kuk just nu… så spermasugen. heter Lena och är en dam i sina bästa år skulle jag vilja påstå. Har blont hår, väger över 70 kilo, och är cirka 1.80 centimeter lång.

En dam i sina bästa år

Gillar att dricka kaffe till stor del, fara utomlands, och tycker om djur med hela mitt hjärta. Är en mycket vänlig person som inte vill någon människa ont, utan om jag skulle få styra så skulle det vara fred överallt på denna jord.

Men nu är jag här för att se om det finns någon trevlig man som man skulle kunna få prata med privat. Är intresserad utav att byta nakenbilder, byta nummer så vi kan skicka porriga sms till varandra, och givetvis träffas också.

Det jag söker är följande:

 • En yngre kille mellan 20 till 30 år
 • En kille som vill knulla utan kondom
 • En kille som kan spruta mycket sperma
 • En kille som inte brukar cigaretter, snus, och alkohol
 • En kille som gymmar helst
 • En kille som är duktig i sängen
 • En kille som vet vad diskretion innebär

Jag vet att jag har höga krav, men detta är så klart bara min ”drömman”, och om du bara uppfyller två till tre krav så är du välkommen att kontakta mig. Dock, så är det viktigt med diskretion som jag skrev.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

4 kommentarer

 • Hej jag är förvisso i 50 års åldern men det lät så på skönt det du skrev om dig att du va spermasugen , och jag vill ju inte skryta här nu men jag är en riktig kåt man i mina bästa år .?

 • Hej Lena trevligt att träffas kan va den du söker mm skönt att du är sugen låter intressant att du vill träffas och byta bilder fina bröst me vill gärna knulla dem ?jag är en ung kille 17 vill knulla utan kondom och kan spruta mycket kan hålla de hemligt ?hoppas du är sugen på en ung kille som är ny här =) skriv gärna till [email protected] om du vill ha en bra kväll

 • Hej Lena,

  Jag är en trevlig ung man med respekt för äldre kvinnor men är super kåt och skulle mer än gärna knulla dig mellan tuttarna.

  Hör av dig om du vill träffas.

 • Hej. Kille 42 vill. Knullar g utan kondom o sprutar I dig. 21cm styv kuk. 0762543077

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *