Dominant äldre kvinna söker undergiven man

Dominant äldre kvinna söker undergiven man

Gillar du att lyda? Ta kommandon? Slicka fitta och få ta emot fitta i ansiktet? Då är jag den dominan du är ute efter. Är mycket bestämd av mig och jag viker mig inte för någonting.

När jag vill placera min stora rumpa och fitta på ditt ansikte så gör jag det utan att fråga, när jag säger att du ska slicka min fitta så gör du det utan att klaga, och när jag beordrar dig att knulla mig i röven så gör du det.

Du ska göra allt jag säger utan några frågor, så är det. Vill vara den som leder vårt samlag och den som styr.

// Dominant äldre kvinna

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

3 comments

  • hej. jag söker kvinna som vill klä sig i äldre vit bakknäppt sköterskerock som vill smiska upp mig rejält. Vill gärna att du tar med en kompis iklädd vit sköterskerock som håller fast mig när du smiskar upp mig och jag vill vråla utan hämningar.

  • jag vill lyda dig men inte slicka fitta

  • Hej
    Dina önskemål passar mig som hand i handske. Älskar att slicka och att bli beordrad.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.