För mig handlar det om mer än bara sex

Jag är en svensk kvinna som söker efter en man att umgås med och ha bodycontact med. För mig handlar det om mer än bara sex, jag vill ha en intim och kärleksfull relation där vi kan utforska våra kroppar och njuta av varandras närhet. Att ha bodycontact handlar om att känna den andras hud mot sin egen, att smeka och klappa varandras kroppar och att njuta av den ömsesidiga fysiska kontakten.

Kvinna söker bodycontact

Jag ser bra ut och är normalviktig, och jag vill att även du ska vara fräsch och se bra ut. Att ha bodycontact handlar om att ta hand om sin kropp och att visa respekt för sin partner, så jag ser det som viktigt att vi båda tar hand om vår hälsa och vårt utseende.

För mig är det viktigt att vi kan umgås utanför sängen också. Att gå ut och äta middag, gå på bio eller kanske en promenad i parken är lika viktigt för mig som den intima kontakten vi delar i sängen. Jag vill ha en relation där vi kan vara öppna och ärliga med varandra, där vi kan prata om allt och ingenting.

Jag har alltid varit öppen och ärlig om min sexualitet och min önskan att ha se med med en man som delar mina värderingar. Det är något som jag söker efter och vill uppleva på ett djupare plan. För mig handlar det om att ha en nära och kärleksfull relation, där vi kan utforska vår sexualitet och kroppar tillsammans.

Jag är öppen för att träffa män i olika åldrar och från olika bakgrunder, så länge vi har en gemensam förståelse för vad vi vill ha och vad som är viktigt för oss i en relation. Jag tror på att det är viktigt att ha en öppen kommunikation och att vara tydlig med vad vi vill ha och inte vill ha i en relation.

Så om du är en man som vill ha en nära och kärleksfull relation, så hoppas jag att du tar kontakt med mig. Låt oss lära känna varandra och se om vi kan ha en djupare förbindelse som bygger på ömsesidig respekt, tillit och öppenhet. Jag ser fram emot att höra från dig och att få uppleva det sköna tillsammans.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *