Hårig morsa vill bli fingrad

Vilken rolig hemsida. Den är som gjord för mig! Jag är i verkligen i behov av manligt sällskap med tanke på hur pass ensam jag är om dagarna.

En snuskig kvinna

Men chansen att få ett svar på sin kontaktannons här är väl minimal, speciellt om man är så pass otursdrabbad som jag är.

Nu låter jag väl som en snuskig kvinna, men jag bryr mig inte speciellt mycket, och jag tycker att det är viktigt att man är rak på sak med vad man är ute efter. Vill i alla fall bli fingrad tills jag får en squirt orgasm med en man som är duktig med händerna.

När jag väl blir smekt ordentligt på min håriga mus så kan det komma väldigt mycket fitt saft, jag har det väldigt enkelt att nå squirt orgasm. Det krävs bara en duktig man så sprutar det kåtsaft ur mig…

Hör endast av dig om du är redo att bli erotisk tillsammans med mig…

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

4 kommentarer

  • Vore gott o fingra din fitta tills fittsaften sprutar.Sen vill min kuk in o fylla upp dig…..

  • Det vore underbart att få fingra dig ordentligt och suga på dina bröst så vårtorna blir lite hårda och sen suga på klittan så du kommer i en skön fontän orgasm

  • Heeej, du är grymt läcker!! En riktig het kvinna….

  • Vilken underbar kvinna,skulle va gött å kyssa dej från dina fötter längs dina härliga lår å stanna till vid gobiten,å sen vandra uppåt till dina härliga bröst sen,ner till din härligt håriga fitta å gnugg min varma nätstipp mot din klitta,som om ja gjort mitt jobb är riktigt våt å go !PS,risken är väl att vi bor långt i från varan,kan,väl säga att ja bor i gävleborg iaf puss å kram från Hasse !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *