Kåt tant vill ligga med ung hingst över 18 år

Kåt tant vill ligga med ung hingst över 18 år

OBS: JAG SKICKAR INTE EN ANSIKTSBILD TILL DIG SOM INTE SKICKAR EN BILD PÅ DIG SJÄLV FÖRST!!! KOM IHÅG DET… ÄR TRÖTT PÅ ATT FÅ UPPREPA DETTA TILL MÄN SOM MAILAR MIG OM EN ANSIKTSBILD!!!

Har vart medlem här en månad och nu tänkte jag att det kanske är dags för mig att lägga upp min egna porrannons. Jag är en kåt gammal tant som har en rakad slät fitta. Önskar att komma i kontakt med en ”ung hingst” över 18 år som kan uppfylla min sexuella behov.

Även fast jag är rätt så gammal så tycker jag fortfarande om att dricka vin och ha sex. Min kåthet är någonting som åldern aldrig kan ta ifrån mig!!!

Har en dildo men den börjar jag bli så himla trött på. Det är ju inte så att man kan föra en normal konversation med en sexleksak. Usch vad jag är villig just nu… Sex chatta någon???

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

7 kommentarer

 • Oskuld på 22 som har drömmar om att vara med en tant för första gången

  • Hej!
   Jag är en 18-årig kille som verkligen tänder på äldre kvinnor som dig. Känner redan hur det växer där nere.

   Hör gärna av dig 😉

 • Jag är villig och tror att jag kan uppfylla dina krav är 19år och har samma energi som dig mila mig gärna så kan vi ta det vidare. Puss o kram

 • Hej, hålla där trevligt hoppas du är intresserad.

 • Hej en 22 årig kille som drömmer om en som dig, skulle göra allt för att få knulla dig

 • Snälla Maila mig så jag får stoppa kuken i din fitta och ta dig tills du kommer

 • Skulle verkligen vilja komma till dig och dricka vin och sen knulla dig, snälla Maila mig, vill ha min kuk i dig så mycket och höra dig njuta och känna din sköna fitta, och jag ställer upp på allt du vill, vill också slicka dig massa , jag kommer få dig att njuta så mycket , Maila baby så jag kan få chansen att knulla dig tills du kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.