Lyxmilf söker boytoy

Men gud vilken snuskig hemsida!!! Men jag passar på att lägga upp en knullannons medan det är gratis så klart. Nu är det så att jag är på jakt efter en kille mellan 25 till 30 år.

En svensk milf närmare 40 år

Är en tjej som snart närmar mig 40 år, men jag känner mig inte en dag över 20 om jag ska vara helt ärlig. Därför så skulle jag vilja kalla mig själv för en ”lyxmilf” som förtjänar en kille som är lika snygg som mig.

Ni som är över 30 år gamla behöver inte ens försöka, för ni har absolut ingen chans på mig. Är värd en vältränad kille med mycket muskler och tatueringar. Min fitta är också otroligt tajt och jag är så himla nöjd över mitt utseende.

Vill du bli min boytoy som jag kan få busa med i sängen naken?

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

6 kommentarer

 • Hemligt tills vidare

  Hej är 21 och vill mer än gärna vara ditt toyboy

 • jimmy 26 här, blir gärna din toyboy bara skriv tillbaka!

 • Hej jag heter Johan 28 trevligt att träffas 🙂 jag gillar dig jag kolla på dina bilder jag älskar dina bilder

  jag är väldigt intresserad av dig <3 kan vi träffas?

  [email protected]

 • Hej jag heter David och är 26 🙂 jag gillar verkligen vad jag ser och tror att du och jag skulle kunna ha riktigt kul ihop! Är vältränad och har en del tatueringar med 😉 väldigt intresserad, hoppas höra ifrån dig!

  [email protected]

 • Ähh hon svarar inte hon vill bara ha uppmärksamhet och det har hon lyckats med för hon är verkligen snygg. Men det är inget seriöst. Vill man träffa tjejer så får man åka

  utomlands. Det är vetenskapligt bevisat att svenska tjejer är omöjliga. Är inte intresserad längre. Jag gör som alla andra män åker utomlands för att få tag på något där
  istället för sånt här skit. Svenska tjejer kommer inte ha nån chans i framtiden vi män har börjat tappa intresset för dom mer och mer. Det är invandrartjejer som tar över alla svenska män thai tjejer och nu har jag börjat förstå varför.

 • tjena, jag blir din toyboy jag är en vältränad, glad och utåtriktad kille men är dock 20 men åldern är ju bara en siffra. hoppas vi ses snart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *