Middag med en efterföljande smisk-uppfostring?

Du ser mig och tänker säkert, ”hon behöver smisk!”. Jag ser dig inte när du står där, jag agerar utmanande och förföriskt, fastän jag är en gift kvinna. Du tänker då, ”den kvinnan behöver en ordentlig, redig, gammaldags aga på bara stjärten!”.

Middag med en efterföljande smisk-uppfostring?

Du är en man som älskar kvinnor, dig själv och har lätt för att få människor att trivas i ditt sällskap. Du är som jag gift. Du vet att du inte borde titta på mig med den blicken.

Du känner dig attraherad av mig och därmed redan lite otrogen. Du ser mig bli uppbjuden och sen dansa intimt med en annan man. Du börjar bli förbannad och tänker, ”den kvinnan behöver verkligen smisk” (för att du är avundsjuk och vill dansa med mig själv). Jag vet inte om alla dina tankar går i de här banorna? Jag har inte sett dig och känner dig inte. För att få mig dit du vill, liggande över ditt knä, tror du att du kan hitta rätt strategi?

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

En kommentar

  • Hej
    Vore bra att veta var i landet som du finns, fungerar nog bara om det inte är alltför långt mellan oss.
    Jag finns i Västra Götaland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *