Mogen MILF vill hitta man med hög sexdrift

Hej hej.

Heter Malin och är en så kallad ”MILF” (kom inte på något annat ord jag kunde använda för att beskriva mig själv, ogillar ordet starkt).

Mogen MILF vill hitta man med hög sexdrift

Väger cirka 70 kilo, är 1.82 centimeter lång, och har en otroligt hög sexdrift. Min högsta vardagliga önskan just nu är att hitta en man som likt mig behöver knulla en gång om dagen.

I övrigt så är jag en mycket pigg, frisk, och sjukdomsfri tjej som helt enkelt hamnat väldigt snett när det kommer till män. Har aldrig haft turen att bli uppraggad på t.ex krogen, det kan bero på att jag inte besöker uteställen så pass mycket.

Har en fitta som jag är nöjd med och min rumpa är väl inte någonting jag kan skryta över, utan väldigt medelmåttig så att säga. Gillar att knulla i spännande sexpositioner och älskar att bli påsatt i köket av någon konstig anledning.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *