Morsa med stora tuttar söker karl

Morsa med stora tuttar söker karl

vilken fräck hemsida!!! men jag prövar i alla fall, kanske fru fortuna är på ens sida… haha vet inte ens hur man lägger ut denna kontaktannons korrekt. heter i alla fall Mona och är en morsa med stora tuttar som du mycket gärna får klämma på.

är ute efter en karl som har lust att förgylla min sommar. kanske vi skulle kunna ta en husvagnssemester tillsammans? tänk så otroligt trevligt det hade vart. då hade vi kunnat lära känna varandra mycket bra på samma gång. jag vet ju inte vem du är just nu och du vet inte vem jag är.

jag ger dig en liten snabb sammanfattning så får du bestämma om jag verkar en trevlig kvinna eller inte, skicka gärna en liten beskrivning av dig själv till mig med så blir jag otroligt glad:

 • Pigg
 • Impulsiv
 • SEXGALEN (OOPSS!!!)
 • Tycker om att få mina bröst berörda
 • Har fler än 3 dildos
 • Gillar att åka på husvagnssemestrar
 • Aldrig gått på en knulldejt
 • Nyfiken på killar som har stora kukar
 • Förlorade min oskuld när jag var 22 år gammal på en finlandskryssning

Vem är du? SKRIV SÅ BLIR JAG SÅ OTROLIGT GLAD!!! : – )

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

3 kommentarer

 • Lite sent men jag är en Karl på 25 år, är intresserad och nyfiken på lite mognare/äldre kvinnor därför skulle jag jätte gärna vilja ha kontakt med dig 😉 mvh

 • hej mitt namn är samuel är 20 år från afrika och gillar mogna kvinna som du och skulle vilja vad med dig
  svara mig eller kontakta på insta Guldenpojke_

 • Hej Mona fin bild hoppas de inte är försent att skriva =) jag är en ung kille 17 blir 18i maj som gillar äldre kvinnor stora armar stora bröst bli avsugen klämma på bröst och att slicka fitta du låter trevlig vi kan ses hos dig om du vill ses låter som en bra idé när de blir sommar att åka på semester skriv till [email protected] om du vill träffas ha en skön dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *