Otillfredsställd MILF söker privata sexkontakter för sexvänskap

Hej kära ni, jag heter ”Xenia” i profilen och jag är 37 år. Jag bor ensam och har inga barn. Jag har varit skild i 3 månader och nu är jag vad män skulle kalla en missnöjd Milf.

En kåt och missnöjd Milf

Jag jobbar deltid på en resebyrå, men det blir ganska ensamt på kvällar och helger. Då har mina vänner och släktingar bara tid för sin egen familj och jag sitter ensam hemma. Så här sitter jag, är en naturligt kåt kvinna som äntligen vill bli knullad igen.

Typmässigt är väl jag vad du kallar en MILF. En attraktiv kvinna i sina bästa år som faktiskt ser sexig ut. Tyvärr kan jag inte hitta några män som skulle vilja knulla mig!

Jag letar efter pojkar i mitten till slutet av 20-årsåldern som vill vara sexvänner med mig. Jag letar inte efter ett permanent förhållande, jag söker regelbundet, icke-bindande sex.

Jag vill inte ha något mer permanent partnerskap i nuläget

Eftersom jag har blivit tillfrågad det många gånger i andra kontaktannonser, nej, jag är ingen hobbyhora och ja, jag låter mig knullas gratis på sexträffar! Jag har inga ekonomiska intressen och jag allt jag bryr mig om är tillfredsställelse av min medfödda lust.

Om du gillar mig, låt mig bara höra av dig. Jag är faktiskt online hela tiden och kommer garanterat svara.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *