Rakad milf söker en man för sexuella möten

Jag är en frispråkig och äventyrlig milf på 30 år som älskar att utforska min sexualitet och njuta av spännande sexuella möten. En av mina favoritaktiviteter är att raka min fitta till perfektion och sedan visa upp den för en man som uppskattar en slät och ren fitta. Jag är inte rädd för att visa vad jag vill ha och jag söker nu en man som vill vara min sexpartner.

Tjej på 30 år med en rakad fitta

När vi har sex vill jag att det ska vara passionerat och intensivt. Jag gillar att bli kittlad, smekt och kysst på halsen och brösten innan vi tar det vidare till en mer erotisk nivå. Jag älskar att ge oralsex och att bli slickad och sugen på mina bröst. Jag vill också att du ska ta kontrollen ibland och visa mig vad du gillar. Jag tycker om att experimentera och testa nya saker så du behöver inte vara rädd för att föreslå något nytt.

När det gäller utseende så föredrar jag en man som är vältränad, har en stark kropp och är över 180 cm lång. Men det är viktigare för mig att du har ett öppet sinne och är villig att utforska nya saker med mig. Personlighetsmässigt så gillar jag en självsäker och dominant man som kan ta kontrollen när det behövs men också vara lyhörd för mina önskemål. Sen är det det här med rakade fittor, det måste du ju tända på

Förutom att ha sex så vill jag att vi också ska kunna umgås och ha kul tillsammans. Vi kan gå på en romantisk middag, titta på film eller utforska nya platser och sevärdheter. Jag är öppen för förslag och vill att vi ska kunna njuta av varandras sällskap både i och utanför sovrummet.

Att ha en rakad fitta är något som är viktigt för mig. Det känns rent och fräscht och det ger mig också en känsla av självförtroende och självständighet. Men jag förstår att det inte är något för alla och det är helt okej. Det viktigaste är att vi känner oss bekväma med varandra och att vi kan njuta av sexuella upplevelser tillsammans på ett tryggt och respektfullt sätt.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *