Ska vi duscha nakna tillsammans?

Men gubben… Är du kåt och gillar mogna damer som mig??? Kåt är ju jag också… så varför ses vi inte hemma hos mig och duschar nakna tillsammans?

Ska vi duscha nakna tillsammans

Jag är sugen på att träffa alla män över 30 år. tänk så skönt det hade vart att kliva in i duschen tillsammans och ta på varandras kroppar. du får placera dina händer på min mogna rakade fitta och jag på din styva kuk som är stenhård.

mmm… nu vart jag på sexigt humör och när jag blir det så måste jag alltid ta fram dildon för att göra det skönt för min fitta. usch vad det kommer att bli blöt på min sänglakan efter jag har lekt färdig med min rosa dildo. kommer att bli så himla blöt tror jag…

jag är förresten 48 år om det nu är relevant i detta sammanhang. är inte i ett förhållande utan singel och fri. söker också singelmän, eftersom jag inte stödjer otrohet på grund av att jag blivit sårad på det sättet förut så är inte gifta män intressanta.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

4 kommentarer

  • Hon har en vacker kropp och en härlig fitta den vill jag slicka jag gillar att slicka fitta det är det bästa jag vet. ska vi duscha nakna tillsammas?

  • Härlig kropp

  • Hej. E hon sugen ta emot styv 21cm kuk. 42ar man. 0762543077

  • Du har sån härlig kropp och snurrar duschen det bästa jag jag har jättesvårt 32 cm hålls ut Vincent Visby jag vill spruta dig och vad härligt och dina sussel de ville verkligen leka med hos mysa vill också rida med k** så jag får spruta rakt upp i din f**** underbar åå e-post 34 10 15 06.comå vet åh vad härligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *