Ska vi sexa oss i min soffa?

Vad säger du??? Ska vi träffas någon helg framöver… det vore faktiskt jättekul tycker jag om jag ska vara ärlig och få komma i kontakt med en kille i 20 års åldern. Så gillar kåta gamla tanter kan vi säkert ha kul ihop!

Ska vi sexa oss i min soffa

Har ALDRIG under mina 43 år legat med någon som är 10 år yngre än mig. men yngre killar verkar vara förtjusta i mig på krogen eftersom dom konstant frågar mig om jag vill följa med dom hem. jag vet vad det betyder mina vänner, så nej tack är svaret jag brukar ge dom.

Men nu är jag faktiskt nyfiken att pröva på att bli knullad av en ”laddad hingst” med mycket att ge. männen i min ålder är så himla trötta och det är inte speciellt kul att ligga med dessa killar om du förstår vad jag menar.

Blää vad tråkigt man kan ha, och det är lördag just nu också. la upp denna kontaktannons i tristess, något svar lär man inte precis få. *men hoppas*

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *