Söker killar med stora fötter och kuk

Söker killar med stora fötter och kuk

Försöker igen med en ny sexannons och hoppas på att ni killar verkligen kan läsa och förstå vad jag söker och vill vara med om. Inge illa ment, men jag får mängder av svar från sådana killar som inte alls passar in i vad jag söker efter. Vi måste respektera varandra, eller hur? Nu så, Jag vill träffa aktiva killar i åldern ca 20 till 45 år, men du ska vara en välhängd kille och eller ha mycket stora fötter.

Ser gärna också att du har kompisar som vill delta i våra aktiviteter. Du ska kunna ta emot mig hos dig eller fixa ett hotellrum, eller varför träffas vi inte hos din kompis. När du skriver ett svar till mig så ange storlek på kuken och dina fötter samt om du har några kompisar som vill vara med, samt om du kan ta emot mig hos dig, kompisen eller på ett hotell.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *