Tajt blond liten slampa vill komma i kontakt med generös man

Tajt blond liten slampa vill komma i kontakt med generös man

Här har ni en tajt blond liten slampa som fyller 30 till sommaren. Vill komma i kontakt med en generös man som vill ta med mig och shoppa i klädbutiker. Har du lust att öppna din plånbok för mig så är jag givetvis mycket generös tillbaka.

Min fetish är nämligen killar som   kan bjuda till lite. Varför inte bjuda ut mig på en fin middag? Det hade jag blivit otroligt glad över kan jag säga dig. Du hade vunnit mitt hjärta.

Besöker inte krogen längre, låt mig berätta varför… Förut när man gick på krogen så fanns det generösa män som kunde köpa drinkar åt en. Detta uppskattar i alla fall jag otroligt mycket, nu för tiden när man frågar en man snällt om en drink så får man bara ett otrevlig svar tillbaka.

Vad hände med er riktiga gentlemän som vet att vi kvinnor ska skyddas och tas hand om? Är du min lilla gentleman så är jag din slampa, så är det.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

2 kommentarer

  • Hej.
    37 årig dalmas som gärna träffar dig och har skön sex. Hör av dig om du är intresserad av en seriös kontakt till att ses…

  • Jag skulle gärna köpa drinkar åt dig på krogen! Gillar kvinnor precis som du också, som vill vill ha en riktig gentleman som skyddar och tar hand om er…Älskar kvinnor som verkligen anspelar på sin kvinnlighet! Du låter perfekt för mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.