Trevlig man i Eskilstuna eller dess närhet för sex m.m.

Män från Eskilstuna eller i närheten lyser verkligen med sin frånvaro här, bara någon enstaka män som har vågat svara på min annons som bor i samma stad. Vad det beror på vet det jag faktiskt inte. Annars så väller det in svar in från hela landet men det är jag inte direkt intresserad av.

Trevlig man i Eskilstuna eller dess närhet för sex m.m.

Vill finna någon här i min närhet som kan träffas lite då och då utan krångel, både mitt i veckan och även under helger ibland. Allt från sköna möten med sex till en fika/bio eller något annat trevligt.

Är inte intresserad av män som krånglar till det, får dåligt samvete eller helt enkelt bara backar ur i sista sekund utan att ens ge någon förklaring. Jag vill inleda något lite mer långsiktigt med rätt man som klickar med mig på alla plan både i och utanför sängen. Jag svarar de män som fångar mitt intresse och då räcker det inte med ett hej eller andra kortfattade ord i ditt svar till mig. Det krävs faktiskt lite mer än så. Så ni män som bor i min närhet läs genom hela min profil och skriv sen ett svar med några rader om hur ni uppfyller det jag söker.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

3 kommentarer

  • Förstår inte hur man kan backa ur en sådan deal!
    Speciellt inte med en sån tilltalande mus. Dåligt samvete, krångel och skitsnack är inte min starka sida.
    Däremot att gå ner på en kvinna, är en mycket starkare sida!

  • Är ledig ikväll om du vill ses och känna på en 21 cm kuk.

  • Ja som nybliven änkeman saknar man ju närheten och det sköna i att ligga tätt intill och ha skönt tillsammans. Är Eskilstunabo sedan 23 år, men min ålder på pigga 90 år avskräcker väl. Så jag förväntar mig inte svar !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *