Undergiven tjej söker dominant erfaren man

33 årig relativt sexuellt oerfaren tjej. Har varit i ett långt seriöst förhållande, men är singel nu och är nyfiken på att testa bdsm sub/dom. Behöver dock först bli lite upplärd. Vill släppa kontrollen helt, och låta någon annan bestämma över mig.

Undergiven tjej söker dominant erfaren man

Söker efter en lite äldre man, dock inte äldre än 55 år men inte någon yngre än 30 år.

Men du måste vara en man som är seriöst dominant, och har en hel del erfarenhet av det och bdsm. Någon man som även har lite stil, klass och är en riktig gentleman. Du bör finnas i eller i närheten av Uppsala eller Stockholm. Söker inte någon som bara tycker om lite hårdare tag, söker efter någon som har detta som sin livsstil! Om du inte uppfyller alla dessa kriterier, skriv inte ett svar till mig! Jag kommer ändå inte svara på det!

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

2 kommentarer

 • Hej,
  Haft fler 24/7 relationer. Där vi utvecklade lekarna över tid. Jag har haft både erfarna och oerfarna ”elever” En seriös och bra kommunikation är viktigt. Jag är mycket trygg i migsjälv, vilket sprider sig vidare.
  Jag har i skrivande stund möjlighet att ta mig an en ny elev som vill lära sig att njuta, som jag kan få lära känna och ta hand om.

 • Hej.
  Skulle vilja gärna träffa dig i verkligheten för att börja lära känna på dig.
  Ser fram emot detta.
  Puss på din fina/våta mus..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *