Var är alla seriösa män som vill ha lite mer än bara sex?

Jag får väldigt mycket svar men hittar fortfarande inte den man som jag söker och längtar så mycket efter. Har haft lite otur och stött på en hel del struliga män och det får min energi och lust att gå i botten, det sätter sina spår. Söker efter en man som vill träffa en gift kvinna som dock lever i ett helt öppet förhållande.

Var är alla seriösa män som vill ha lite mer än bara sex?

Vill att du bor nära mig så att vi kan träffas regelbundet utan något strul. Vill kunna gå ut och ta en fika, äta en god middag, gå på bio och ha sköna och heta sexmöten tillsammans. Saknar verkligen en riktigt seriös och trevlig man som vill inleda något lite mer långsiktigt med mig. Jag är helt seriös i mitt sökande och är inte intresserad av att träffa flera olika män, för mig gäller EN man och inte fler.

Börjar snart att tappa hoppet och tålamodet om att den rätte skall dyka upp och möjligen beror det på att detta är fel sajt för mitt sökande. Skall jag fortsätta leta eller skall jag bara ge upp nu? Jag är dock en mycket envis kvinna så jag väljer att försöka ett tag till. Så ni som svarar mig skall bo nära för att enklare kunna träffas.

Det är ett krav att vi kan ses hemma hos dig och även öppet på stan utan problem. Att du även vill göra saker både i och utanför sängen i den mån som det fungerar för oss båda. Jag är en fräsch kvinna med smak och stil som vill bli behandlad med respekt.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *