Vi vill gärna testa på en trekant

Jag och min tjejkompis, vi vill gärna testa på att ha en trekant tillsammans med en härlig kille som kan hantera två kåta små vilddjur!

Vi gillar båda två väldigt dominanta killar som kan behandla oss som sina egna små sexdockor eller sexslavar. Vi älskar när någon tar kommandot och beordrar oss att göra allt vad han önskar!

Vi kommer förmodligen att få väldigt många svar så vi kommer nog inte att ha möjlighet att svara på så många av dem. Men skriv ett svar och berätta hur en träff med oss skulle se ut och vad du vill göra med oss i sängen. Är det välformulerat och spännande så har du en väldigt mycket högre chans att få ett svar från oss! Puss!

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

8 kommentarer

  • Hej! Jag är en 18årig kille som vill bli av med oskulden. Bor i Stockholm hos mina föräldrar så vi kan inte vara hemma hos mig. Jag hade älskat att knulla alla era hål. Vi skulle kunna göra så mycket med varandra. Men vi börjar med ett långt förspel. Går vidare till att en av er rider mig och den andra sitter med fittan vid min mun och jag slickar den. Efter en stund byter ni plats och så gör vi samma sak igen. Sen skulle jag vilja köra ett rollspel. Det här är bara några få saker jag skulle vilja göra med er. Om ni är intresserade så får in kontakta mig via mail. Ha det så bra så hoppas jag att vi ses puss.

  • jag bor i Eskilstuna Jag hade älskat att knulla ni två Vi skulle kunna göra så mycket med varandra. Men vi börjar med ett långt förspel. Går vidare till att en av er rider mig och den andra sitter med fittan vid min mun och jag slickar den. Efter en stund byter ni plats och så gör vi samma sak igen. Sen skulle jag vilja köra ett rollspel. Det här är bara några få saker jag skulle vilja göra med er. Om ni är intresserade så får in kontakta mig via mail. Ha det så bra så hoppas jag att vi ses hör av er till mig om har intresserad av mig

  • Hej jag vill knulla sönder er !

  • jag vill ta er bakifrån

  • Hej, jag heter François. Jag är en 23-årig fransman som skulle älska att knulla med svenska kvinnor.

  • hej! jag o min kompis är gärna på att uppfylla era drömmar, bara höra av dig till mig så kan vi lösa problemet åt er 😉

  • hej jag är väldigt gärna på och uppfyller era drömmar, jag har en kompis som kan hänga på om ni vill ha en varsin ungtupp 😉

  • hej, jag kommer gärna o uppfyller era drömmar, har en kollega som oxå är på och vi 27-28 år. hör av er om ni är sugna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *