Vill suga av en yngre man

Söker dig yngre man mellan 20 och 30 år som njuter lite extra av just avsugningar och att bli avrunkad! Jag gillar när det är lite mer spontant och rakt på sak! Gärna lite halvt offentligt också. I alla fall till en början innan det går alltför långt. Men mina händer som trevar efter ditt hårda skrev när folk kan se på. Sedan kanske själva avsugningen bör ske lite mer undanskymt, eller? Men det beror ju på tillfälle och sammanhang!

Tänder speciellt mycket på killar i tajta jeans eller träningstajts där man riktigt kan se kåtbulan. Ett par smala, tajta chinos eller kostymbyxor kan också vara sexigt vid rätt tillfälle. Jag gillar fram för allt att se konturerna av rumpan, låren och kukbulan. Mina blickar dras oftast dit på killar jag ser ute på stan eller på krogen. Tycker om att provocera killar lite också med förföriska blickar på just dessa kroppsdelar! Se hur killen reagerar gör mig så kåt!

Så drömmer du om gamla kåta tanter och vill ha en kvinnas totala fokus på just dig, din kuk och bara din njutning. Hör av dig med ett svar till mig nu! Söker efter dig som kan hänge dig totalt oavsett sammanhang och bjuda på dig själv fullständigt. Ett stort plus om du är tänder på att visa upp dig, både med och utan kläder och sen får en extra kick av att en kvinna som åtrar dig så mycket att hon bara vill gå ner på dig och suga av dig till en orgasm!

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *