Gravid milf vill runka och suga av en man

Är det någon som vet varför man blir så otroligt kåt under graviditeten? Detta är så himla jobbigt. Allt jag tänker på om dagarna är att få ha sex, runka av män, och få sprut i min mun. Jaja, man kan inte sitta på sin häck och förvänta sig att männen kommer till en.

Gravid milf vill runka och suga av en man

Har du lust att bli avrunkad och avsugen av en kåt gravid MILF? Vi skulle kunna ses på en offentlig toalett på t.ex en hamburgerrestaurang. Vi kan tyvärr inte ses hemma hos mig på grund av diskretionsskäl. Det bästa vore om du hade en lägenhet vart vi skulle kunna spendera en natt tillsammans.

Du får smeka min rakade fitta, hångla med mig, och leka med mina bröst som är välfyllda med bröstmjölk. Men tyvärr så har jag ingen lust att knulla då jag är höggravid. Egentligen så vill jag bara få greppa tag i din kuk och leka med den hela natten. Du skulle få spruta flera gånger om tillsammans med mig.

Jag är renlig, har inga funktionshinder, och har blont hår. Gillar inte alkohol, brukar inte tobak, och är frisk i kropp & sinne. Förväntar mig detsamma från dig.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

7 kommentarer

  • 26åring som mer än gärna vill checka av detta på bucketlistan 😉 så hör av dig!

  • hör gärna av dig är intresserad

  • Hej! Jag är gärna på. Vilken stad? Vill känna på din mage och känna sparkarna bebisen ger dig? + spruta så hårt. Vill även lite smått knulla din fitta, hihi.

    Har tyvärr ingen lägenhet men de löser sig säkert på nån toalett av nåt slag.

  • Jag är en ung man på 25 år. Jag är intresserad så hör av mig Med vänlig hälsning, 😉

  • Hej jag skulle jättegärna vilja leka med dina bröst och smeka din fitta och du får gärna runka av mig jag har en lägenhet som du får mer än gära sova hos mig. Jag är 34år med vänliga hälsningar ????????

  • Hej jag skulle jättegärna vilja leka med dina bröst och smeka din fitta och du får gärna runka av mig jag har en lägenhet du får mer än gära sova hos mig. Jag är 34år med vänliga hälsningar ????????

  • hej är jätte intresserad hör gärna av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *