Vill ha två svarta XXL kukar

Hallå! Söker efter två svarta XXL-kukar för en trekant med maximal njutning. Tänder vansinnigt mycket på att bli knullad av stora, svarta kukar och är sugen på att styra upp något skönt och bra mellan oss inom en snar framtid. Så grova välutrustade män med en viss erfarenhet av trekanter har förtur mellan mina ben.

Vill ha två svarta XXL kukar

Ni behöver ju inte nödvändigtvis känna varandra sen tidigare, men det är ett såklart ett litet plus i kanten om ni nu skulle göra det. Kondom är självklart ett krav, men jag suger mer än gärna utan och ni får komma i min mun men jag sväljer inte. Mer detaljer, bilder och så vidare det kan vi väl ta på Kik. Hoppas vi hörs snabbt nu 😉

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

En kommentar

  • Har precis flyttat till Sverige från Karibien så jag kan inte svenska än men jag använder Google translate. Jag älskar trekanter! Jag skulle älska att knulla dig från ryggen medan du suger en annan mans kuk och vi turas om tills du får orgasmer med ben som skakar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *