Jag har ångest över min ålder snälla säg att jag är vacker

Kommer ihåg dagarna då man kunde gå in på nattklubben och få ett ragg inom en halvtimme. Nu för tiden när jag går in på krogen så kollar alla män på mig som om jag vore ett monster.

Jag har ångest över min ålder snälla säg att jag är vacker

Blir så sårad av att ingen kille ens försöker få min uppmärksamhet mera. Det är väl så här det känns att bli gammal och grå antar jag, man tynar bort helt enkelt.

Önskar jag kunde spola tillbaka tiden 30 år tillbaka och bli 20 år igen. Åldern då man inte hade ett problem i världen. Fittan var alltid våt efter nya ligg och killarna svansade efter en. Det var bra tider det, jag glömmer aldrig då jag förlorade min oskuld vid 19 års åldern till en man som var dubbelt så gammal som mig. Han var väldigt upphetsad och det var även jag just då.

Nu är jag 48 år gammal och närmar mig snart 50 års åldern. Har sådan ångest att jag inte kan sova om nätterna. Ingen kommer att tycka att jag är fin, ingen kommer att vilja slicka mig mera, och jag kommer helt enkelt att glömmas bort.

Behöver dig som kan uppmuntra mig och säga att jag är vacker, du är eftertraktad just nu kan jag lova dig.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

6 kommentarer

 • Hej Stefan heter jag å är en fräsch 60 åring, du ser sååå sexig ut å dig vill jag ha de skööönt med

 • Soktogeri (alias)

  Hej!
  Jag är en gift 50-årig man som med glädje skulle slicka din fitta. Får jag sätta på dig i stjärten också så kommer du vara min drömkvinna.

  Hör gärna av dig!

 • Den goa fittan skulle jag gärna borra in min tunga i.För att sen knulla dig i alla dina håll länge och väl. Mvh kåtbocken

 • Hej!
  Jag är en 18-årig kille som verkligen älskar äldre kvinnor som dig. Du tänder mig rejält, känner redan hur kuken börjar växa.
  Kontakta mig om du vill träffas, jag ska ge dig en natt du sent glömmer 😉

 • Hej, det borde du få höra oftare då du är otroligt vacker och snygg!

 • Hej goding,du är vacker som en vårdag,tro inget annat,dom som säger annorlunda är bara avundsjuka patetiska kackerlacker.Ta väl hand omdig .Jag som skriver heter björn och bor i Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *