Min kåta knullpojke, finns du här?

Du är fullständigt heterosexuell och söker inte sex på flera, vilket tydlig framgår i din profil. Din kuk är alltid kåt och hård och står snabbt igen efter sprut, jag vill träffa dig när vi båda är kåta, kan och vill, träffar på max ett par timmar så tänk på avståndet mellan oss.

Min kåta knullpojke, finns du här?

Telefonsamtal innan eventuellt kravlöst första möte, det räcker inte med att du lämnar ett mobilnummer, du måste svara när jag ringer också. Bilder på din kåta sprutkuk har du här i din profil, får du inget svar av mig, ja då får du skriva ett svar till någon annan… puss och knull;-)

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

2 kommentarer

  • jag är mycket intresserad av dig och du ser väldigt het ut, jag kille på 23 år och är 194 cm som du kan njuta av och har en så hård kuk som blev hårdare när jag såg dig.

  • Hej! Du ser jätte het ut och jag är en kille på 23 år gammal som är 194 cm lång och Milf är min bästa typ som jag tänder på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *