Kåt mamma vill vara otrogen mot sin man

Är inte riktigt här för att hitta en chattkompis eller liknande. Utan jag vill hitta en man som är i ett förhållande just nu och som tänder på kåta mammor. Helst är du gift också. Det är nämligen så att jag börjar tröttna på min man, förstår verkligen inte vad som är fel på mig, och jag är rädd att jag börjar dra mig för att vara otrogen. Eller med andra ord så vet jag att jag behöver detta!

En kåt mamma

Har vart ihop med honom i över fem år, och det börjar kännas så enformigt nu för tiden. Vår kärlek är inte som den en gång i tiden var, utan saker har förändrats så att säga. Han brukade alltid ta på min kropp efter han kom hem från jobbet förut, det bästa jag visste på den tiden var att bli knullad mot diskbänken medan jag lagade mat. Men sådant sker inte mer.

Nu för tiden så stör jag mig också på allt han gör, vi bråkar för det minsta lilla, och jag börjar nästan misstänka att han är medlem på en otrohets sajt också. Så vårt förhållande är på styva linan just nu! Men jag känner att jag behöver någonting för att lindra denna ångest, det är dig som jag behöver tror jag…

Vill du placera din tunga mellan mina ben, låta mig suga på din styva kuk, och låta mig göra mig fin för just dig? Det hade vart en ära…

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

9 kommentarer

 • kommer göra saker du sent kommer glömma och höra av dig flera gånger, hör av dig om du är sugen 😉
  ps är 26år

 • Hej!
  Gift man, 50 år, i samma situation som du.
  Vi kanske ska göra en gemensam insats…

 • Härligt är 19 år. Varför inte 🙂 skriv ett mail. Bor nära Halmstad

 • hej jag är 34 år gift och vill gärna träffa dig

 • Hej snygging.
  Här har du en 42 årig man som kan göra det skönt för dig, så du får det där lilla extra i livet.

  • Hej är 60 år och alltid kåt och bor i Laholms vill gärna knulla dej????var bor du och hur gammal är du ?

  • Hej där snygging, namnet var Caesar 27 år gammal. Är från Stockholm. Om du vill ha någon som kan visa dig hur det ska gå till i sängen sängen, så finns jag här. 😉

   Mail:
   [email protected]

 • Hej jag heter johan jag gillar dig och vill
  träffa dig hör av dig

  [email protected]

  puss

 • Helt ärligt till de som lämnat svar innan mig, hur stela kan man bli…
  Ett tips, berätta i detalj hela mötet nu ser fram emot , va ni känner vad nu gör och hur ni ser och känner inom er hur ni ser de njuta av hela akten..de är här förspelet börjar. Hur många tror ni får napp eller ens visat intresse eller ens ett pirr i kroppen som väcker nyfikenheten av. Hej bla bla bla, ska vi knulla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *