Pigg knullmorsa söker ensam man

Men hallå allesammans!

Vad roligt att man som kvinna äntligen har chansen att få göra sig hörd. Som en mogen dam så är det inte lätt att få kontakt med män till vardags. Tiden då man sprang på uteställen är för min del över för länge sedan.

En pigg knullmorsa söker ensam man

Är snart 50 år gammal och då är det dags att varva ner på utelivet. Men bara för att jag är gammal så är absolut inte min sexlust borta med vinden. Tvärtom… Ju äldre man blir desto mer knullsugen blir man om dagarna.

Är en knullmorsa som tycker om att vandra i skogen, vara i naturen, och leva livet som om det inte fanns någon morgondag. Gillar så klart att ha sex, jag tycker att livet går ut på att njuta. Därför så brukar jag pulla min fitta minst en gång om dagen för att få min dagliga kåtstund som jag behöver då jobbet suger musten ur mig så att säga.

Men det vore så klart trevligt att hitta en likasinnad kille, en som är lika ensam som mig, och känner att det är svårt att hitta en partner i dagens klimat. Ska vi bli knullisar kanske? Är öppen för det mesta.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

4 kommentarer

  • Hej!

    Jag är en 18-årig kille som gärna skulle vilja träffa dig och ”mysa” lite. Älskar verkligen äldre kvinnor som dig, längtar redan. Om du bor i eller när Uppsala skulle vara bäst men stockholm funkar också.

  • Hej mitt namn är Robin är 34 år från värmland vill träffa dig

  • Jönköping 18 gillar äldre kåta damer

  • Hej goding Tommy Karlskrona här skild kåt ensam blev värkligen tänd på dej hör av dej 0704838436 ärligt och seriöst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *