Söker dominant man eventuellt en kvinna eller ett par

Söker dominant man eventuellt en kvinna eller ett par

Söker efter en dominant man som kan ta hand om mig som hans egna lilla leksak och slyna. Jag menar på ett bra sätt, med stil och omtanke men gärna grovt och lite kinky… töjer mer än gärna på gränserna och gillar att prova på nya saker, har en mycket snuskig fantasi och vill att du ska utnyttja detta och leka och fantisera.

Jag förutsätter att du som jag har intelligens och humor. Söker inget tråkigt eller någon som skickar några dåligt formulerade korta små svar. Sedan finns det ju de som har en förmåga att få med mycket i ett svar med bara några ord. Jag älskar att krypa och sitta på knä för min man, hård sex, bestraffningar, verbal dominans och förnedring. Hör av dig om du förstår precis hur jag menar och vet hur man anstränger sig, eller HUR du kan få mig att göra DET!

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.